Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nacka sportcentrum

Nacka Sportcentrum är ett samlingsnamn för ett flertal olika idrottslokaler vid Nacka Idrottsplats.

Besöksadress

Griffelvägen 11, Nacka

Förutom den stora sporthallen finns flera mindre sporthallar samt en bollhall, en judohall och Nacka simhall i samma byggnad. Nacka sportcentrums olika lokaler är väl lämpade för basket, badminton, futsal, innebandy, gymnastik, handboll, judo och dans.

I närheten finns också två ishallar, två fotbollsplaner och en skateboardpark i betong. Vid den stora konstgräsplanen finns även ytor för friidrott.

På plan ett finns sju omklädningsrum samt en bastu för respektive damer och herrar. På plan två finns handikappanpassade omklädningsrum.

Vill du hyra en lokal i Nacka sportcentrum?

Hallen har inga allmänna öppettider men kan bokas av föreningarna och privatpersoner kan hyra lediga tider som har blivit över. Boka idrottsanläggning

Kommunikationer och parkering

Närmaste busshållplats och tågstation är Järla station. Det är även gångavstånd från hållplats Nacka Forum. Gratis parkeringsplats finns. Vid större tävlingar och arrangemang som äger rum på helger och kvällar är det även möjligt att parkera vid Nacka stadshus.

Öppettider

På bokningssidan hittar du öppettider för de lokaler som har aktiviteter som du är intresserad av: söka lediga tider och göra en bokningsförfrågan

Sidan uppdaterades: