Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Dieselverkstaden

Dieselverkstaden i Sickla är en före detta industribyggnad. Inuti byggnaden huserar olika aktörer som tillsammans har förvandlat den gamla industrifabriken till ett hus som vibrerar av spännande, engagerande och angelägna aktiviteter för stora som små.

Marcusplatsen 17, 131 54 Nacka
www.dieselverkstaden.se

Boo folkets hus

I Boo Folkets Hus i Orminge finns bland annat kafé, fritidslokaler, och andra lokaler för såväl teater, musik, konst, fest, möten och TV-produktion.

Utövägen 6, 132 30 Saltsjö-boo
www.boofolketshus.se

Fisksätra folkets hus

Fisksätra Folkets Hus är en mötesplats för alla Fisksätrabor där alla, oavsett nationalitet eller etniskt ursprung, kan känns sig välkomna. Ambitionen är att vara ett nav för en positiv utveckling i området där kurser, seminarier och föreläsningar som ska leda till ett mer aktivt deltagande i samhället.

Brantvägen 1B, 133 42 Saltsjöbaden
www.fisksatrafolketshus.se

Älta kulturknut

Älta kulturförening, som på uppdrag av Nacka kommun driver Älta Kulturknut, är en ideell förening som vill främja ett brett utbud av olika kulturaktiviteter för Ältabor i alla åldrar. Älta kulturförenings ambition är att göra kulturhuset till en sprudlande mötesplats för boende och verksamma. Här arrangeras aktiviteter som bland annat teater, dans, föredrag, konserter, film, utställningar och föreningsmöten.

Oxelvägen 42, 138 30 Älta
www.altakulturknut.se

Grünewaldvillan, Saltsjöbaden

Kulturell verksamhet och samvaro präglar livet i Grünewaldvillan. I centrum står Isaac Grünewalds stora ateljé. Ateljén upplåts för utställningar i hyrande konstnärs egen regi. Här finns en unik miljö för konst, kultur, konferens och fest,

Ringvägen 71, 133 35 Saltsjöbaden
www.grunewaldvillan.se

Sidan uppdaterades: