Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Invigning av Boo folkets hus på lördag

Imorgon invigs nya Boo folkets hus som är ett av Nacka kommuns fyra kulturhus. Det blir en invigning med livemusik, dans och mycket mer. Du är bjuden så kom och fira att verksamheterna äntligen kan samlas under samma tak igen!

När? Lördag 19 november, klockan 11–15

Var? Utövägen 6, 132 30 Saltsjö Boo – intill Orminge centrum

Under invigningen kommer flera av Nackas kulturverksamheter att uppträda och bjuda upp till dans. Invigningen består av ett öppet hus med guidade rundturer, godisregn, prova-på-tillfällen för både dans och teater, pyssel och lek för de minsta besökarna och mycket mer. Dessutom bjuder Boo folkets hus på korv så långt lagret räcker med start 11.30 – så kom i tid!

Program för invigningen

11.00 Invigningen börjar
11.30 Jazziorerna spelar
12.15 Gammeldans med Lilians gäng till levande musik
12.30-13.15 Prova på dans med Nacka Dans & Teater Kulturskola (7–13 år)
13.15-14.15 Prova på teater med Nacka Dans & Teater Kulturskola (7–13 år)
13.15 Östermalms Enskilda Musik och Kulturskola bjuder på musikuppträdande
14.15 Cirkusshow med Malte Knapp

Boo folkets hus – en mötesplats för Nackabor

På Nacka kommun är vi glada över att Boo folkets hus kan öppna upp verksamheterna i ett gemensamt hus igen efter den tragiska branden för två år sedan. Boo folkets hus är ett av kommunens kulturhus som skapar mervärde för Nackaborna och i huset bedrivs det verksamheter för alla olika åldrar. Här kan du läsa mer om våra kulturhus.

Verksamheterna som finns i huset är bland annat:

  • Folkans fritidsgård för tonåringar
  • Kulturskolan Nacka Dans & Teater
  • Lusthuset seniorverksamhet
  • Jazziorerna
  • Musikundervisning

Det nya huset gör det möjligt för verksamheterna att kunna växla upp eftersom huset har flera fördelar. Bland annat är huset mer flexibelt och tillgänglighetsanpassat vilket gör att alla som vill kan delta. Nacka kommun är väldigt glada över att ha kunnat bistå i processen med resurser och ekonomi och på så sätt stötta föreningen i uppbyggnaden av det nya huset.

Är du mellan 13 och 19 år? Kom redan i kväll på Folkan och Scen1s stora ungdomsfest!

Läs mer om ungdomsfesten och invigningen här.

Sidan uppdaterades: