Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Utmärkelsen Hållbar stadsutveckling

Nacka kommun har beslutat att pausa utmärkelsen för Hållbar stadsutveckling på grund av att det kommit in för få nomineringar.

Utmärkelsen för Hållbar stadsutveckling skulle i år ha delats ut för fjärde gången till ett projekt som inspirerar, bidrar eller bidragit till att skapa socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart stadsbyggande. Tyvärr har det kommit in för få nomineringar för att utmärkelsen ska kunna delas ut i år.

- Utmärkelsen ligger helt i linje med Nackas ambition om att vara en miljösmart kommun, därför är det tråkigt att vi fått in så få nomineringar. Vi kommer att utvärdera varför det har blivit så och därefter satsa på ett omtag med det här priset, säger Andreas Totschnig, miljö- och bygglovsdirektör på Nacka kommun.

Sidan uppdaterades: