Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Jobbmässa i Nacka Forum 15 februari

På jobbmässan kan unga som är 16 år eller äldre träffa arbetsgivare inom olika branscher som söker personal till sommarvikariat och för längre anställningar.

Ungefär 20 företag inom branscher som vård och omsorg, hotell och restaurang, transport, bygg och fastighet och detaljhandeln är på plats på jobbmässan för att träffa unga som söker jobb.

- Oavsett om du letar efter ditt första sommarjobb eller om du har lite mer erfarenhet och vill hitta din plats i arbetlivet så är jobbmässan ett bra tillfälle att träffa olika arbetsgivare inom flera branscher, säger Vilma Mori Aguilar, innovations- och entreprenörsrådgivare vid arbets- och etableringsenheten i Nacka kommun.

På plats finns också Nackas karriärvägledare och Värmdös studie- och yrkesvägledare som berättar om olika möjligheter att komma ut i arbetslivet. Arbetssökande kan också få tips på hur ett bra cv skrivs.

Jobbmässan i Nacka Forum genomförs på torsdag 15 februari från 16.30 till 18.30.

Jobbmässan i Nacka Forum arrangeras av Nacka kommun, Värmdö kommun, Arbetsförmedlingen och Unibail-Rodamco-Westfield med syftet att öka möjligheten för unga att få jobb samtidigt som företagens behov av personal kan tillgodoses.

Sidan uppdaterades: