Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Februari

Varför We+? Tre medarbetare berättar

Du har väl inte missat att du nu kan anmäla dig till We+, en social motionstjänst där alla, oavsett motionsnivå kan delta. Tre medarbetare berättar varför de anmält sig.

Linda - varför är du med i We+?

Nu när jag arbetar hemifrån så är det roligt att göra något gemensamt med mina kollegor, även om det sker på avstånd. Jag ser vad de gör och vi peppar varandra. Eftersom det blir mer stillasittande när man arbetar på distans så är vardagsträningen ännu viktigare. Tävlingen ser jag som en morot till att ta en promenad eller köra det där träningspasset.

Rör du mer på dig för att du är med i We+?

Jag följer redan en PT-träning (personlig träning) online och tar nästan alltid lunchpromenader, men jag blir mer peppad nu och startsträckan blir kortare. Sedan promenerar jag nog mer både på vardagar och helger.

Vad skulle du säga till dem som känner sig tveksamma till att vara med i We+?

Sätt dina egna individuella mål, så behöver det inte kännas övermäktigt. Det är en rolig grej att göra ihop och rörelse behöver vi alla mer av. Sedan blir det socialt, något som jag tror att många saknar nu.

Fredrik - varför är du med i We+?

Vi är ett gäng som sporrar varandra att köra varje år. Möjligheten att få bryta av jobbvardagen med träningspepp och tävlingsinslag, passar mig perfekt. Jag är med för att jag mår bra av det.

Rör du mer på dig för att du är med i We+?

Jag är redan en hurtbulle, men nu får jag mer sällskap vilket såklart är inspirerande.

Vad skulle du säga till dem som känner sig tveksamma till att vara med i We+?

Kör bara! Du mår så mycket bättre samtidigt som du får massa pepp, både från kända och okända Nackakollegor.

Oskar, varför är du med i We+?

För att det skapar en trevlig gemenskap med kollegorna och att det ger mig en liten push att röra på mig oftare. Det har också varit inspirerande att se att alla gör så olika saker.

Rör du mer på dig för att du är med i We+?

Ja, så är det faktiskt. Inte jättemycket, men lite mer. Det blir på något sätt enklare att ta den där extra promenaden.

Vad skulle du säga till dem som känner sig tveksamma till att vara med i We+?

Att det skapar positiv gemenskap som är speciellt viktigt i dessa tider när många arbetar hemifrån. We+ har faktiskt gjort att i alla fall jag rör på mig mer, något som kanske är extra viktigt nu. Jag tycker att alla ska testa för att se om We+ är något för dem.

Läs mer och anmäl dig här

Här kan du läsa mer och anmäla dig till We+. Du har möjlighet att antingen skapa ett lag med dem du vill träna med, få plats i ett lag på din enhet eller delta individuellt.

Sidan uppdaterades: