Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Näringsliv & företag

Nyheter om näringsliv och företag

Bättre företagsklimat i Nacka genom service och bemötande

Nacka klättrar 37 placeringar till plats 47 och befinner sig återigen bland de 50 bästa kommunerna i Sverige när det gäller företagsklimat. Det visar Svenskt Näringslivs årliga ranking som publicerades tidigare idag. Störst förbättring sker på området ”Kommunens service och bemötande”.

Jobbmässa 7 november

Förra årets lyckade Jobbmässa är tillbaka i Fisksätra – den 7 november är det dags igen.

Beijer Byggmaterial Nacka i topp i landet

Jens Karlsten är Nackabo, trebarnsfar och hundägare samt inte minst regionchef för Beijer Byggmaterial som 2018 förvärvade Bygg-Ole i Nacka. Sedan dess har han tillsammans med sina medarbetare byggt upp den största Beijer-filialen med högst omsättning i landet. Vi fick en pratstund med Jens om utmärkelsen Årets Byggmaterialhandlare 2022, om att bli branschens förstahandsval för hållbart byggande och vad han ser som det viktigaste i sin roll som ledare i dessa omvälvande tider.

Träffa oss på Mötesplats Offentliga Affärer i september

I Nacka kommun lägger vi ut många verksamheter på entreprenad jämfört med andra kommuner – och cirka 70 procent av leverantörerna är små och mellanstora företag. För dig som Nackaföretagare innebär detta goda möjligheter att delta i upphandlingar med siktet inställt på att göra bra offentliga affärer. Med Nackas kundvalsmodell ges Nackaborna tillgång till ett brett och bra utbud av leverantörer inom omsorg, skola, kulturskola och vuxenutbildning. Även här kan du som Nackaföretagare, genom att kvalificera din verksamhet, bli en del av urvalet.

Stockholms Båtsnickeri utsett till Årets Nackaföretag

Andreas Millde, grundare och ägare av Stockholms Båtsnickeri, blev både förvånad och glad när han fick beskedet att han och hans team av 10 båtsnickare vunnit pris som Årets Nackaföretag. Det som startade med ett stort båtintresse på 90-talet har idag vuxit till Sveriges största företag i branschen. Hjärtat handlar om ett gediget och klassiskt hantverkskunnande kombinerat med nyaste tekniken för kunder över hela världen.

Visar 5 av 33 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: