Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Näringsliv & företag

Nyheter om näringsliv och företag

Sickla - en plats för innovation inom hållbar stadsutveckling

Ny samverkan startar för att sätta en ny standard för hållbar stadsutveckling. Innovativa lösningar kommer att utvecklas och prövas i Sickla.

Välkommen på rekryteringsträff med ukrainska nyanlända

Nacka kommun bjuder in dig som Nackaföretagare till en matchning den 30 maj mot de närmare 200 ukrainska nyanlända som finns i kommunen och som söker jobb.

Tillsammans för Nackas företagande

Idag genomfördes den 10:e Företagarträffen i Nacka på Nackastrandsmässan. Det välbesökta arrangemanget sker i samarbete mellan Företagarna Nacka/Värmdö och Nacka kommun. Syftet är att skapa en livaktig mötesplats där kontakter kan knytas, idéer kan växa och affärsmöjligheter skapas. Under dagen genomfördes inspirerande föreläsningar, panelsamtal och mässan bestod av ett stort antal utställare.

Petter Stordalen och Stureplansgruppen tar över Hotell Skepparholmen i Nacka

Det klassiska spa- och möteshotellet i Nacka, vid Stockholms innerskärgård, kommer under en treårsperiod utvecklas till en internationell toppdestination.

Välkommen att delta på Jobbmässan den 15 mars

Jobbmässan arrangeras av Nacka kommun, Värmdö kommun och Nacka Forum. Det är en unik chans för er att kostnadsfritt underlätta rekrytering av sommarvikarier, men också för längre anställningar. I år sker mässan digitalt via nackaforum.se

Visar 5 av 79 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: