Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Näringsliv & företag

Nyheter om näringsliv och företag

Ökad dialog för att skapa bästa näringslivsklimatet

I fredags, den 30 september, gick höstens första näringslivslunch av stapeln hos Profilhotels i Sickla, där Nacka kommun hade bjudit in Nackas företagare till en dialog om hur vi tillsammans kan hjälpas åt att skapa Sveriges bästa näringslivsklimat under de närmaste åren.

Nacka faller i ranking men har bäst företagsklimat bland Sveriges 25 största städer

Det visar Svenskt Näringslivs årliga ranking över företagsklimatet i Sveriges kommuner som presenterades idag. Nacka kommun faller dock till en lägre placering i år efter förra årets klättring – från plats 43 till plats 84 - där den främsta parametern är kommunens arbete inom upphandling. En positiv utveckling är att upplevelsen av trygghet ökat med 63 placeringar sedan förra mätningen.

Nacka ska bli en av Sveriges bästa arbetsgivare

Det budskapet levererade stadsdirektör Victor Kilén när han stod på scenen under Business Arena-mässan 21–22 september i Stockholm.

Norsk-svenskt kluster i Sickla för hållbar stadsutveckling

Nya möjligheter till samarbete mellan kommuner och näringsliv i Sverige och Norge runt hållbart byggande, var fokus under två inspirerande dagar hos Atrium Ljungberg i Sickla.

Allt fler företag etablerar sig i Nacka

Vi gläds åt det senaste tillskottet som är Profilhotels – en del av Ligula Hospitality Group - som med öppnandet i Sickla nu i september blir en viktig del av en stadsdel som bubblar av kreativitet och företagaranda.

Visar 5 av 84 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: