Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
April

Petter Stordalen och Stureplansgruppen tar över Hotell Skepparholmen i Nacka

Det klassiska spa- och möteshotellet i Nacka, vid Stockholms innerskärgård, kommer under en treårsperiod utvecklas till en internationell toppdestination.

- Det är glädjande att Petter Stordalens Nordic Hotels & Resorts och Stureplansgruppen väljer att satsa i Nacka. Vi ser fram emot att jobba tillsammans för att fortsätta utveckla Nacka som en självklar destination för mat, möten och upplevelser, säger Anders Börjesson, etableringsdirektör Nacka kommun.

Hotell Skepparholmen är en inarbetad destination för möten och event men också en stor och populär spa-anläggning. Det 105 rum stora hotellet kommer genom ägarbytet positioneras ytterligare och förstärkas inom gastronomi, möten, event och spa.

- Jag är oerhört glad över att vi nu kan ta detta steg i samarbetet mellan Nordic Hotels & Resorts och Stureplansgruppen. Vi har en fantastisk portfölj av några av Nordens mest uppskattade hotell och restauranger. Nu tar vi tillsammans över Skepparholmen och ska med våra gemensamma krafter förädla hotellet till en internationell toppdestination, säger Nordic Hotel & Resorts ägare Petter Stordalen.

Hotellet kommer utvecklas steg för steg under tre års tid och redan till sommaren kommer fler nyheter att presenteras.

Här kan du läsa mer.

Sidan uppdaterades: