Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Årets Företagare i Nacka 2022

Stort grattis till Erik Wallén Widell, Erik Hedberg och Jimmy Karlsson på Nordic Surface Sweden, för den ärofyllda utmärkelsen Årets Företagare i Nacka 2022!

Under galakvällen den 10 november på Grand Hotel i Saltsjöbaden korades vinnarna för Årets Företagare av Företagarna Nacka-Värmdö. Juryns motivering löd:

Med ett driv och en innovationsvilja har bolaget förvandlats, i en starkt ifrågasatt bransch, till en utmanare med högt fokus på innovation och tydligt hållbarhetsansvar. Marknadens utmaningar ledde till nya ställningstaganden och en ordentlig omställning. Arbetet imponerar på juryn genom det sätt de klarat av resan, samtidigt som bolagets ekonomiska utveckling de senaste åren varit fantastisk.

Nordic Surface är ett företag som utvecklar och säljer olika typer av hållbara beläggningar för lekplatser och andra offentliga miljöer. Det handlar om beläggningar så som Corkeen Play Original, platsgjuten gummibeläggning och konstgräs. I Nacka har Nordic Surface bland annat lagt konstgräs på Utskogens förskola och Corkeen Play Original på Henriksdals förskola.

Sidan uppdaterades: