Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Jobbmässa i Nacka Forum 15 februari

Är ert företag i behov av att rekrytera ny personal eller sommarvikarier? Då är ni välkomna att delta vid nästa jobbmässa som genomförs i Nacka Forum den 15 februari 2024 klockan 16.30.

Jobbmässan i Nacka Forum arrangeras av Nacka kommun, Värmdö kommun, Arbetsförmedlingen och Unibail-Rodamco-Westfield och det är kostnadsfritt för företag att delta. Anmälda företag får tillgång till monteryta på mässområdet i Nacka Forum, mer information om monter förmedlas efter anmälan.

- Jobbmässan är ett tillfälle för direktkontakt mellan arbetsgivare och arbetssökande som ger möjlighet till en smidig rekryteringsprocess så ta chansen att visa upp er verksamhet och träffa unga från 16 år som vill jobba i sommar. Vissa kanske söker sitt allra första sommarjobb, andra kanske har mer erfarenhet och vill finna sin plats i arbetslivet, säger Vilma Mori Aguilar, innovations- och entreprenörsrådgivare vid arbets- och etableringsenheten i Nacka kommun.

Söker du ny personal – anmäl dig här.

Har du frågor?

Kontakta:

Vilma Mori Aguilar, Nacka kommun, telefon 08-718 91 52, e-post vilma.mori@nacka.se

Oscar Lindemalm, Värmdö kommun, telefon 08-570 480 21, e-post oscar.lindemalm@varmdo.se

Sidan uppdaterades: