Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
April

Är du under 18 år och behöver någon att prata med? Nu kan du både ringa och chatta med oss!

Coronapandemin har gjort så att allt kanske inte riktigt är som vanligt. Många känner oro och har funderingar på vad som händer runt omkring oss. Därför öppnade vi upp en telefonlinje dit du under 18 år kan ringa för att prata med en vuxen. Du kan också chatta med oss.

Att få prata med en vuxen som lyssnar är viktigt för alla barn, men det passar inte alla att göra det över telefon. Därför har vi startat en chatt.

Chatten är öppen samma tider som barntelefonen, måndag till fredag mellan klockan 8 och 16.30. Du hittar chatten på nacka.se/familjemottagningen (längst ner på sidan i det högra hörnet).

Från och med 1 juni är telefontiderna måndag till torsdag mellan klockan 13.00 och 16:30, fredagar mellan 8:30 och 12.00.

Om du hellre vill ringa oss så når du oss på telefonnummer 08-718 99 91. Du kan också mejla till oss på familjemottagningen@nacka.se så svarar vi så snart vi kan.

Oavsett om du väljer att chatta, ringa eller mejla behöver du inte säga vad du heter om du inte vill.

Behöver du prata med någon på kvällen eller helgen? Då kan du kontakta BRIS, Barnens Rätt i Samhället, på telefonnummer 116 111.

Obs! Barntelefonen och barnchatten avslutas den 31 augusti 2020.

Sidan uppdaterades: