Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

15 mars - Medvetet föräldraskap

Välkommen till en föräldraföreläsning om hur vi kan hjälpa och stötta våra barn och ungdomar genom att bli mer medvetna och lyhörda föräldrar. Hur kan vi tänka gällande gränser, bemötande av olika känslor och allt som har med det digitala att göra? Hur kan vi stärka relationen till oss själva och barnen vi lever med eller möter?

Föräldraskap handlar inte om att få våra barn att bli så som vi vill att de ska vara, utan om att själva vara de vi vill vara när vi möter barnen som de är. Hur tar vi fokus från vår egen medvetenhet och samtidigt uppdraget att få våra barn att växa snarare än att lyda?

Om föreläsaren

Micke Gunnarsson är föreläsare, författare och en stor inspiratör på sociala medier. Han brinner för att stärka människors inre ledarskap och våra relationer med barn och unga. Han har en bakgrund som barnskötare, mediepedagog och har jobbat som lärare. Micke har också mångårig erfarenhet som entreprenör, både som egen företagare och i andra bolag.

2018 tog Micke emot priset ”Guldeken” i kategorin ”Mänsklig hållbarhet” och har blivit utsedd till årets föreläsare ”Topp 100” tre år i rad. Han är nu aktuell med sin nya bok ”Medvetet Föräldraskap” som kommer att finnas till ett reducerat pris för er som deltar på plats i Nacka kyrka.

Datum: 15 mars

Tid: 19.00-20.30

Plats: Föreläsningen ges i första hand på plats i Nacka kyrka, då kan du också ställa frågor till föreläsaren. Det finns också möjlighet att lyssna på en live-sändning av föreläsningen, med då kan vi inte garantera att ljudkvaliteten fungerar optimalt. Då kan du inte heller ställa frågor till föreläsaren.

Intresseanmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka

Här finns anmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka.

Se live-sändning av föreläsningen

Här kommer du att kunna se live-sändningen.

Sidan uppdaterades: