Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

22 november - Lär ditt barn om pengar, en guide för dig som förälder

Christina Sahlberg delar med sig av värdefulla insikter om hur du kan spara till dina barn och hjälpa dem att utveckla en stark ekonomisk förståelse redan från tidig ålder.

Under föreläsningen lär du dig om allt ifrån hur du kan uppmuntra ditt barn att spara och hantera pengar på ett klokt sätt, till hur unga får råd att flytta hemifrån. Du får konkreta tips om när det kan vara lämpligt att införa vecko- eller månadspeng, om du ska belöna ditt barn för prestationer och om tonåringar ska betala hemma om de sommarjobbar.

Om föreläsaren

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och fick utnämningen
Årets Bankprofil 2018. Hon är anlitad expert i olika sammanhang där hon pratar om privatekonomi och om sitt intresse beteendeekonomi.

Christina har också skrivit fyra böcker; ”Fixa din privatekonomi: smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv”, ”Egen ekonomi: smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån”, ”Ekonomikalendern: Planera din ekonomi och få mer pengar över” och ”Spara Pengar: Experternas bästa tips för att spara tusentals kronor varje månad”.

Datum: 22 november

Tid: 19.00-20.30

Plats: Föreläsningen ges i första hand på plats i Nacka kyrka, då kan du också ställa frågor till föreläsaren. Det finns också möjlighet att lyssna på en live-sändning av föreläsningen, med då kan vi inte garantera att ljudkvaliteten fungerar optimalt. Då kan du inte heller ställa frågor till föreläsaren.

Intresseanmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka

Här finns anmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka.

Se live-sändning av föreläsningen

Här kommer du att kunna se live-sändningen.

Sidan uppdaterades: