Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Barn och ungas sömn, myter och sanningar - 17 april

Välkommen på en föräldraföreläsning med psykologerna Kristoffer Bothelius och Liv Svirsky. I den här föreläsningen kommer de ta upp fakta om barn och ungas sömn samt dela med sig av praktiska och evidensbaserade råd.

Barns sömn är något de allra flesta föräldrar funderar mycket på och ett ämne som ofta dyker upp i samtal föräldrar emellan. Funderingarna kan handla om ifall barnet sover som det ska, hur vi skapar goda rutiner kring barnets sömn samt hur vi hjälper barnet att somna på egen hand.

Psykologerna Kristoffer Bothelius och Liv Svirsky har skrivit boken ”God
natt! Om små och stora barns sömn” som besvarar de vanligaste frågorna om barn och sömn, från småbarnsårens stökiga nätter till tonårstidens omvända dygnsrytm. I den här föreläsningen kommer de ta upp fakta om barn och ungas sömn samt dela med sig av praktiska och evidensbaserade råd.

Om föreläsarna

spring_2024_500x500_föreläsare_Liv Svirsky_Kristoffer Bothelius.jpg

Kristoffer Bothelius är filosofie doktor, psykolog, psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi samt somnolog, det vill säga specialist i sömnmedicin. Han är kliniskt verksam på sömnutredningsmottagningen vid Akademiska sjukhuset och bedriver klinisk forskning kring sömn och sömnstörningar vid Uppsala universitet.

Liv Svirsky är psykolog, psykoterapeut, handledare och specialist i klinisk psykologi. Hon har skrivit flera böcker som riktar sig till föräldrar och till barn och driver podcasten ”Barnpsykologerna”. Liv arbetar i privat verksamhet med terapier, handledning och utbildning samt vid Stockholms universitet med utbildning av psykologstudenter.

Datum: 17 april

Tid: 19.00-20.30

Plats: Föreläsningen ges i första hand på plats i Nacka kyrka, då kan du också ställa frågor till föreläsaren. Det finns också möjlighet att se en live-sändning av föreläsningen, med då kan vi inte garantera att ljudkvaliteten fungerar optimalt. Du kan inte heller ställa frågor till föreläsaren.

Intresseanmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka

Här finns anmälan för att se föreläsningen på plats i Nacka kyrka.

Se live-sändning av föreläsningen

Här kommer du att kunna se live-sändningen.

Sidan uppdaterades: