Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Bli en vintercyklist i Nacka - upplev cykelglädjen

Är du intresserad av att börja cykla även under vintermånaderna? Nu har du chansen att upptäcka cykelns fördelar när vädret blir kallare. Fram till den 30 oktober kan du ansöka och bli en del av vårt spännande vintercyklingsprojekt. Tveka inte, sök redan idag!

"Jag har efter en härlig vinter med mycket cykling till och från arbete bestämt mig att fortsätta med detta. Mycket tack vare sparringen i detta projekt samt att det känts säkert med dubbdäcken" säger en entusiastisk deltagare från förra årets vintercykelprojekt.

Visst kan du cykla på vintern, testa du också!
Här kan du läsa mer: nacka.se/vintercyklist

Sista dag för ansökan: 30 oktober

Genom att delta i vårt projekt förbinder du dig att cykla minst tre kilometer, minst tre gånger i veckan, från den 1 december till den 28 februari. Du uppmuntras även att inspirera andra i din omgivning att fortsätta cykla även när vintern är här. Målet är att fler ska välja cykeln som färdsätt, även när snö och is täcker marken.

Nacka kommun står för dubbdäck och montering

Som en del av vårt vintercyklingsprojekt sponsrar vi dig med dubbdäck av normalstandard till din cykel samt ordnar monteringen åt dig på en cykelverkstad. Om du har en elcykel eller mountainbike och önskar fler än 120 dubb per däck, står du som deltagare för eventuell mellanskillnad.

Besked senast den 3 november

Sista dagen att anmäla sig är den 30 oktober. Vi kommer att meddela dig senast den 3 november om du blivit en av våra vintercyklister eller om du inte kom med denna säsong. Ta vara på vintern och ansök redan nu för att bli en del av detta spännande vintercyklingsäventyr!

Anmäl dig här

Vintercyklist 2023/2024 anmäl dig här

Sidan uppdaterades: