Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Nattarbeten i Centrala Nacka

Region Stockholm arbetar natt 28 - 30 november med att lägga om trafiken runt tunnelbanans arbetsområde vid Vikdalsvägen, Griffelvägen och Skvaltans väg i Centrala Nacka. Även 12-14 december kommer nattarbeten utföras. I de fall trafiken påverkas finns flaggvakter på plats. Ta det lugnt och var uppmärksam om du reser genom området.

Under vecka 48 och 50 arbetar Region Stockholm natt runt tunnelbanans arbetsområde mellan Vikdalsvägen, Skvaltans väg och Griffelvägen i Centrala Nacka.

Aktuella datum

Måndag 28 november till onsdag 30 november
Måndag 12 december till onsdag 14 december

Arbetet omfattar asfaltering och andra vägarbeten. För att inte påverka trafiken dagtid har Region Stockholm endast tillstånd att utföra vissa arbetet på natten. Flaggvakter kommer att finnas på plats för att styra trafiken.

Påverkan på närområdet

Några arbetsmoment kommer att låta mer och kan komma att störa boende i området. Eftersom det finns risk att riktvärden för buller vid vägarbetet överskrids så har Region Stockholm sökt och fått godkännande från kommunens miljöenhet. Om du vill anmäla störning från arbetet så kan du kontakta Region Stockholm.
Anmäl störning, formulär - Region Stockholm

Flytt av Fyrbåksrondellen som ligger mellan Nacka Forum och väg 222

Arbetena som utförs är förberedelser inför flytten av Fyrbåksrondellen som ligger mellan Nacka Forum och väg 222. Runt årsskiftet flyttas den ett hundratal meter västerut.

För mer information

Region Stockholms arbete med Blå linje till Nacka - station Centrala Nacka
Utvecklingen i Centrala Nacka
Större planerade arbeten som påverkar trafiken i Nacka

Sidan uppdaterades: