Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

I Nacka finns cirka 100 lekplatser som kommunen ansvarar för. Du hittar samtliga lekplatser i kommunen på Nackas webbkarta längre ner på sidan.

Adresser till alla våra lekplatser hittar du uppdelat per kommundel. Ett urval av lekplatser presenteras med bilder och beskrivning.
Boo - Fisksätra-Saltsjöbaden - Sicklaön - Älta

Karta över lekplatser i Nacka

Du kan zooma in och ut i kartvyn genom att klicka på plus eller minustecknet till vänster. Vill du titta på kartan i ett större fönster (helvy)och söka efter en specifik lekplats gör du det genom att klicka på den blå knappen "karta" i högra nedre hörnet i kartvyn. Du hittar närmaste gatuadress om du zoomar in tillräckligt nära i kartan.

Säkerhet

Säkerhetsbesiktning av samtliga lekplatser på allmän platsmark som kommunen ansvarar för gör årligen. Besiktningarna görs av en oberoende besiktningsman enligt senaste EU standard för lekredskap och stötdämpande underlag. Allvarliga fel åtgärdas omgående. Utöver den årliga säkerhetsbesiktningen genomför parkdriftentreprenören löpande kontroller av lekplatserna. De lekplatser som finns på skolor och förskolor sköts av respektive skola. Läs mer om EU standard för lekplatser och stötdämpande underlag

Sidan uppdaterades: