Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om kultur och fritid för dig som behöver extra stöd

Gratis danskurser för barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

Nu finns möjlighet för barn och unga mellan 8 och 20 år med NPF-diagnos i Nacka att kostnadsfritt komma och dansa tillsammans med kulturskolan Danshuset. Det blir kravlös dans i mindre grupper med fokus på rörelse och dansglädje.

Vill du gå på parafotbollsskola i sommar?

Nu har du med intellektuell funktionsnedsättning som är mellan 9 och 20 år möjlighet att anmäla dig till en kostnadsfri fotbollsskola i sommar. Totalt sex dagar där du får träffa nya vänner och spela fotboll i blågula kläder.

Roliga aktiviteter för dig med funktionsnedsättning

För dig som vill gå på disco och aktivitetsklubb med aktiviteter som till exempel karaoke, tv-spelsturnering, ansiktsmålning och open mic finns det flera tillfällen under våren att välja mellan. Ta chansen att träffa andra unga i Nacka med funktionsnedsättning och ha en rolig stund ihop!

Kul Kulturprogram för alla i höst

Kultur för alla är ett projekt som vänder sig till dig som är mellan 10 och 25 år och har en intellektuell funktionsnedsättning och som deltar tillsammans med andra utan funktionsnedsättning. Under lördagar och söndagar hela hösten har Darra musik och dans ett brett program där man kan pröva på aktiviteter från karaoke och discodans till pyssel, trummor och ansiktsmålning.

Funki Skate – paraskridskoåkning för barn med funktionsvariation

Nu finns det nya möjligheter för barn med funktionsvariation att åka skridskor i Älta ishall – antingen i specialutrustningen NoFall eller tillsammans med ledare.

Visar 5 av 19 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: