Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om kultur och fritid för dig som behöver extra stöd

Theo Almgren vann Nackas deltävling av Funkisfestivalen

16 bidrag tävlade om att ta hem segern i Nackas deltävling av Funkisfestivalen 2022. Theo Almgen från Fisksätra kammade hem tävlingen med låten ”Förlåta eller svika” skriven av Den Svenska Björnstammen.

Nu drar Funkisfestivalen 2022 igång

Nackas deltävling äger rum på söndag den 6 februari 2022 klockan 14.00 på Stora scenen i Dieselverkstaden. Vinnaren kommer att representera Nacka i semifinalen under våren.

Välkommen till Aktivitetsklubben

Aktivitetsklubben har öppen kostnadsfri lördagsverksamhet i Sickla och Fisksätra för dig med särskilda behov. Här hittar du information om höstens aktiviteter och hur du anmäler dig/er.

Parasportveckan - veckan som sätter parasporten på kartan

Har du en själv en funktionsnedsättning? Är du ledare eller förtroendevald? Den 13-19 september är det dags för Parasportveckan 2021. Veckan kommer innehålla mängder med intressanta, digitala föreläsningar och workshops.

Aktivitetsklubben - för dig med särskilda behov

Är du intresserad av kreativt skapande inom dans, musik och open mic, frågesport, DJ / karoke och skapande? Kom och prova på våra workshops under sommaren där du får ta del av spännande aktiviteter och samtidigt vara kreativ.

Visar 5 av 13 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: