Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Roliga aktiviteter för dig med funktionsnedsättning

För dig som vill gå på disco och aktivitetsklubb med aktiviteter som till exempel karaoke, tv-spelsturnering, ansiktsmålning och open mic finns det flera tillfällen under våren att välja mellan. Ta chansen att träffa andra unga i Nacka med funktionsnedsättning och ha en rolig stund ihop!

Under hela våren har avgiftsfria kulturskolan Darra musik och dans ett program där du får möjlighet att kostnadsfritt pröva många olika aktiviteter. Till exempel kan du får vara med i open mic, testa på trummor, dansa på disco och fika med nya kompisar. Darra musik och dans anordnar också ett disco lördagen den 6 maj med en gäst från tv-programmet Idol. På discot kommer det bland annat finnas fiskdamm, ansiktsmålning och dansstopp. Här hittar du hela programmet för Kultur för alla våren 2023.

Disco på 2:ans fritidsgård

Det finns också två tillfällen för disco för ungdomar i Nacka med funktionsnedsättning på 2:ans fritidsgård. Lördag 15 april och lördag 13 maj klockan 18.00-21.15. Aktiviteter som kommer att finnas på fritidsgårdens discon är bland annat karaoke, tv-spelsturnering och pyssel. Kostnad: 10 kronor. Här hittar du kontaktuppgifter till fritidsgården.

Fritidsmässa i maj

Lördag 27 maj anordnas en fritidsmässa med kultur- och fritidsaktiviteter för dig med funktionsnedsättning på Myrsjö IP. På mässan kommer du få möjlighet att pröva på olika aktiviteter och på kvällen blir det även ett disco. Läs mer om fritidsmässan Minfritid.nu.

Sidan uppdaterades: