Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Nya tillfälliga lokaler för Fisksätra fritidsgård

Fisksätra fritidsgård flyttar till tillfälliga lokaler på Fidravägen 6 som nu anpassas och byggs om för fritidsgårdsverksamhet.

Före detta Fisksätraskolan ska byggas om och renoveras. Under byggtiden behöver alla verksamheter i byggnaden flytta till temporära lokaler. Det innebär att Fisksätra fritidsgård flyttar till Fidravägen 6 under byggtiden.
Inflyttning till de nya temporära lokalerna planeras i månadsskiftet mars/april. Lokalen på Fidravägen har ungefär motsvarande yta som den nuvarande fritidsgården. Utbudet kommer att vara anpassat efter ungdomar som går på högstadiet och gymnasiet, med ett café, möjligheter för rekreation, spel och aktiviteter av olika slag.
Personalen på fritidsgården arbetar för att involvera alla besökare i att vara delaktiga för att skapa bästa möjliga verksamhet på Fidravägen och självklart är tanken att besökarna ska komma med förslag på vad de önskar.
Öppettiderna kommer att vara samma som tidigare; måndagar – torsdagar kl 14.00-21.30, fredagar kl 13.30-23.30.

Har du frågor om verksamheten kontakta verksamhetschef Anna Möller, e-post: anna.moller@nacka.se

Sidan uppdaterades: