Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Tekniska störningar i passersystem till Nackas idrottshallar. Vi arbetar med att lösa problemet men troligtvis kommer det innebära problem med belysningen på Boovallen och Skuru IP, inpassering till sporthallar och tillgång till förråd och material i sporthallarna under helgen.

Varning för blufföretag. Det har kommit till vår kännedom att ett företag som påstår sig samarbeta med Nacka kommun ringer runt till Nackabor och erbjuder sig att göra ventilationskontroller och filma ledningar i villor. Vi vill understryka att kommunen inte har något sådant samarbete eller utför liknande arbete.

Museet HAMN stänger 28 mars-21 april

På grund av personalbrist och få besökare till följd av coronaviruset covid-19 har vi beslutat att stänga museet den 28 mars.

Den största delen av regionens museer är sedan en tid stängda och antalet besökare till museet HAMN har minskat kraftigt. Vi beräknar att öppna museet igen den 21 april.

Under stängningen är du välkommen att följa museets digitala kanaler, på webben: www.hamnmuseum.se, Facebook: www.facebook.com/museethamn och Instagram: www.instagram.com/slagfaltsmuseethamn där minivisningar av museet, tips om påskpyssel och mer därtill kommer att genomföras. På museet fortsätter arbetet med att skapa nya utställningar, underhålla samlingar och utveckla det digitala utbudet.

Förändringar i öppethållande och verksamhet kan genomföras med kort varsel. Har du frågor kring öppethållande eller museets verksamhet är du varmt välkommen att kontakta museet HAMN på
e-postadress: info@hamnmuseum.se eller telefonnummer: 08-570 31 110

Sidan uppdaterades: