Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Tekniska störningar i passersystem till Nackas idrottshallar. Vi arbetar med att lösa problemet men troligtvis kommer det innebära problem med belysningen på Boovallen och Skuru IP, inpassering till sporthallar och tillgång till förråd och material i sporthallarna under helgen.

Varning för blufföretag. Det har kommit till vår kännedom att ett företag som påstår sig samarbeta med Nacka kommun ringer runt till Nackabor och erbjuder sig att göra ventilationskontroller och filma ledningar i villor. Vi vill understryka att kommunen inte har något sådant samarbete eller utför liknande arbete.

Nacka simhall har öppet för alla som är friska men med förändrade öppettider

Folkhälsomyndighetens restriktion om max 50 personer gäller inte simhallarna. Nacka simhall har öppet för alla som är friska men öppettiderna kan förändras utifrån efterfrågan. För att värna folkhälsan erbjuder vi nu dessutom gruppträning utomhus.

Träna med oss ute i friska luften och använd din egen kropp som redskap. Vi individanpassar övningar för bästa välmående.

Passen är 55 minuter och gratis och för alla tillsvidare.

På Medleys webbplats hittar du simhallens öppettider samt bokar in dig på våra utomhusträningspass.

Sidan uppdaterades: