Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Näckenbadet tillfälligt stängt för allmänheten

Medley har i samråd med Nacka kommun beslutat att den tillfälliga bassängen vid Näckenbadet stänger för allmänheten till följd av coronaviruset covid-19. Den kommunala simskolan fortsätter dock som vanligt både på Näckenbadet och i Nacka simhall.

Nacka simhall håller öppet som vanligt men de grupper som är inriktade för äldre är inställda tills vidare.

Medley har goda sanitära rutiner och har förstärkt dem ytterligare. Badgäster uppmanas till att vara särskilt noga med hygienen. Personal kommer inte till arbetet om de har några sjukdomssymtom och badgäster uppmanas att inte komma till simhallen eller simskolan om de är sjuka.

Nacka simhalls öppettider hittar du här

Sidan uppdaterades: