Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Orminge bibliotek stänger 18-31 mars

På grund av personalbrist till följd av coronaviruset covid-19 kommer Orminge bibliotek att vara stängt from onsdag 18 mars tom 31 mars. Vi hänvisar till övriga bibliotek i kommunen under den tiden. Vi ställer också in alla aktiviteter på biblioteken som riktar sig till äldre personer.

Förändringar i öppethållande och verksamhet kan komma att förändras med kort varsel. Har du frågor kring bibliotekets verksamhet hänvisar vi till Nacka Forums bibliotek på e-postadress: forum@forumbiblioteken.se eller tel: 08-7189625.

Läs mer

Sidan uppdaterades: