Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Slopade avbokningsavgifter när idrottsföreningar ställer in

Nacka kommun tar bort avbokningsavgiften när idrottsföreningar ställer in träningar, cuper och arrangemang på grund av Covid-19. Beslutet gäller tills vidare, till dess ett nytt beslut fattas.

Till följd av spridningen av Coronaviruset/COVID-19 har många föreningar valt att ställa in aktiviteter. För att dessa föreningar inte ska drabbas ekonomiskt ska avbokningsavgifterna för föreningar slopas.

De föreningar som omfattas av beslutet är de som faktureras enligt kriterierna för taxa 1 och 2.

Taxa 1 avser ideella föreningar som tar emot kommunala bidrag från Nacka kommun för barn- och ungdomsverksamhet för åldersgruppen 4 – 20 år för verksamheter som är vänder sig till åldersgruppen 4 – 20 år.

Taxa 2 avser ideella föreningar som tar emot kommunala bidrag från Nacka kommun för barn- och ungdomsverksamhet för åldersgruppen 4 – 20 år för verksamheter som är vänder sig till deltagare som är 21 år och äldre.

Läs ordförandebeslutet här (Word-dokument, 42 kB)

Sidan uppdaterades: