Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Lär känna din kommun genom "Friska Nacka"

Järla Orientering anordnar varje år en aktivitet kallad Friska Nacka där vi sätter ut besöksstolpar i Nackas vackra parkområden och spännande natur. Alla kan delta, gammal som ung, hurtgubbe eller flanör.

Genom att leta upp besökspunkterna får deltagarna frisk luft, hälsosam motion, nya kunskaper om sin hemkommun och chansen att vinna fina priser skänkta av våra sponsorer. Varje besökt stolpe ger en lott. Man gör det här helt i sin egen takt, när man vill. Friska Nacka pågår ända fram till den första december.

Kartan med besökspunkterna delades ut den 21 april till Nackas samtliga hushåll som bilaga i NackaVärmdöPosten. Kartan täcker stora delar av Nacka kommun, i år hela Sicklaön mellan Sjöstaden och Skurusundet samt Älta och Fisksätra/Skogsö. Förra året lockade detta rekordmånga och i år tror vi att Coronaviruset lockar ut ändå fler människor i skogen.
Projektet genomförs med stöd från kommunens fritidsnämnd respektive kulturnämnd.

Läs mer om Friska Nacka på
www.friskanacka.se
och på Facebook
https://www.facebook.com/Friska-Nacka-106020731007210/

Sidan uppdaterades: