Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Njut av konst och körsång i vacker utemiljö

Den 1 oktober klockan 17-19 eller 3 oktober klockan 12-14 bjuder vi in till en kombinerad konstpromenad och musikupplevelse vid tre av Nackas fina offentliga konstverk. Välkommen!

Har du sett Molnet och 14-7? Eller besökt Långsjöodjuret av Torbjörn Berg? Tre av Nackas många fina offentliga konstverk. Nu vill vi bjuda in dig till ett möte vid konstverken, vi har bjudit in kören VoNo för en konst- och musikupplevelse. Kanske ser man konstverken med nya ögon, eller bara njut av en stund med körsång i en vacker miljö tillsammans med andra.
Kören VoNo har under sina 21 år skapat sig ett namn som en av Stockholms mest innovativa vokalensembler. Genom dirigent Lone Larsens ledning har de utvecklat ett unikt samspel där de i sann mening musicerar från hjärtat, ofta genom improvisationer.
Vi ses vid “Molnet” av Carl Emil Berglin, Skuru skolväg 2 och går tillsammans på promenaden. Vi ber att alla tar ett eget ansvar och håller rekommenderat avstånd till andra utanför det egna sällskapet. Vid minsta sjukdomssymtom ber vi dig att stanna hemma.
Det här är en del av Nackas offentliga konsts projekt Nära konst som handlar om att lyfta fram och levandegöra Nackas offentliga konstverk.

Fri entré!

Datum och tid:
1 oktober 17:00-19:00
3 oktober 12:00-14:00

Arrangör: Kulturhuset Dieselverkstaden

Sidan uppdaterades: