Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Fritidsnämnden fattade igår beslut om att låta fotbollstältet på Järlahöjden bli permanent. Alternativa platser där fotbollstältet kan placeras har utretts men ingen av dessa har bedömts som lämpliga, utifrån de förutsättningar som krävs.

Fritidsnämnden tog därför beslut den 17 februari 2021 att tältet ska stå kvar på Nacka IP. Möjliga framtida placeringar fortsätter att utredas.

Bakgrund
Hösten 2017 uppfördes fotbollstältet på Nacka IP 1, för att på så sätt förlänga fotbollssäsongen. Då tiden för upp- respektive nedmontering uppgår till två till tre veckor på både våren och hösten har man diskuterat olika lösningar med berörda idrottsföreningar och landat i att tältet får stå kvar året om, då en majoritet av föreningarna vill det.

Länk till protokollet publiceras den 23 februari

Sidan uppdaterades: