Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Vardagen i Fisksätra - fotoutställning på Fisksätra bibliotek

Tidigare i höst utlystes en fototävling för dem som bor eller arbetar i Fisksätra. Totalt har 445 fotografier skickats in. Du kan se ett urval av de inkomna bidragen i en utställning som visas på Fisksätra bibliotek mellan 3 december och 31 december 2021.

Under hösten har Fisksätra bibliotek samarbetat med Stockholms länsmuseum i ett digitalt projekt inom ramen för demokratiprojektet. Att göra sin röst hörd kan innebära en möjlighet att dela sin vardag med andra. Bilderna speglar hur boende ser på sin vardag och sitt område.

Läs mer om fototävlingen här

Bibliotekets öppettider hittar du här

Sidan uppdaterades: