Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Snart öppnar simskolornas bokning för 2023

Från och med söndag 27 november är det möjligt att boka din simskoleplats i Nacka simhall för period 1 under våren 2023. På grund av renovering av det tillfälliga Näckenbadets golv så är möjligheten att boka simskoleplats fördröjd i avvaktan på att planeringsprocessen är fastställd.

Näckenbadet kommer under våren att renoveras vilket innebär att simhallen kommer att vara stängd i uppskattningsvis fyra veckor. Detta gör att vi inte kommer att släppa simskoleplatserna för Näckenbadet förrän datum för renoveringen är fastställt.

Vi gör vårt bästa för att renoveringen ska gå så smidigt som möjligt och vi återkommer med mer information så fort vi vet mer.

Boka din simskoleplats här.

Sidan uppdaterades: