Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nu har Fisksätras ersättningshall öppnat

Igår öppnade ersättningshallen på Fisksätra IP som kommer att stå på plats under tiden som multihallen byggs och den befintliga sporthallen är stängd.

I Fisksätra byggs multihallen för fullt och för att skolorna och föreningslivet ska fortsätta idrotta i området har en ersättningshall satts upp. Ersättningshallen är utrustad som vilken bollhall som helst. Den kommer att användas av skolorna för idrottsundervisning under dagtid och föreningslivet på kvällar och helger.

Ersättningshallen tar oss ett steg närmre multihallen

Hallen som håller på att byggas kommer tillsammans med den befintliga sporthallen skapa 5 700 kvadratmeter yta för idrottsverksamhet. Eftersom den nya hallen byggs ihop med den befintliga behöver den vara stängd. Multihallen kommer ha plats för en rad olika idrotter, till exempel kampsport, bollsporter, friidrottsgrenar, basket och kampsport. Dessutom kommer hallen att ha plats för en ny fritidsgård med café.

Här kan du läsa mer om multihallen

Sidan uppdaterades: