Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Första frukostminglet för föreningslivet i Nacka

Nu har kultur- och fritidsenhetens frukostmingel för föreningslivet i Nacka dragit i gång igen efter ett långt uppehåll med anledning av pandemiåren. Tidigt i dag samlades deltagare från olika föreningar för att tillsammans mingla med fritidsnämndens ordförande och förste vice ordförande samt tjänstepersoner från kultur- och fritidsenheten.

Syftet med dessa frukostmingel är att skapa en mötesplats för föreningslivet i Nacka, där alla parter kan dela erfarenheter och lärdomar med varandra. Dagens mingel hade tema uppstart, och agendan bestod bland annat av att Anders Mebius, kultur- och fritidsdirektör, hälsade alla välkomna med en kort summering av tiden som gått sedan sist. Dagen till ära var även fritidsnämndens ordförande och förste vice ordförande inbjudna för att få chansen att träffa föreningslivet.

– Nacka har ett fantastiskt aktivt föreningsliv och den kraften ska vi ta vara på. Dessa frukostmingel kommer ge föreningslivet en fin möjlighet att mötas och byta erfarenheter med varandra. Det är även ett tillfälle att träffa kommunen och särskilt diskutera och lära mer om angelägna frågor, säger Karin Teljstedt (KD), fritidsnämndens ordförande.

För att kunna anpassa kommande mingel efter vad målgruppen efterfrågar fanns det under minglet möjlighet att lämna in förslag på kommande teman.

– Äntligen kan vi ses så här igen! Det är uppskattat att få komma och träffa andra föreningar men även kommunen, och att vi dessutom får vara med och påverka framtida mingel är verkligen jättebra. Det är ju vi som vet vad som behövs så det är roligt att de vill lyssna på oss, säger Catharina Conrad, Järla fotboll.

Tillhör du en förening i Nacka och vill delta på nästa mingel? Anmäl ditt intresse till elin.brandefalk@nacka.se

Sidan uppdaterades: