Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Sök kulturskola till våren

Nackas kulturskolor har ett stort utbud av kulturkurser, till exempel finns det kurser inom musik, teater, cirkus, konst och media. Är du mellan 7 och 19 år och intresserad av att delta i vår? Då är det dags att kika på kursutbudet och ansöka om en plats.

Gå upp till tre kurser samtidigt

Du som är mellan 7 och 19 år och bor i Nacka kan gå upp till tre kurser samtidigt. Du som är, eller har varit, inskriven i anpassad gymnasieskola får fortsätta till att du är 24 år. Alla kurser med samma inriktning har samma terminsavgift. Här hittar du vårens terminsavgifter.

Här hittar du alla kurser och ansöker

Avgiftsfri kulturskola

Har din familj rätt till ekonomiskt bistånd får du gå på kulturskolan gratis. Läs mer och ansök om avgiftsbefrielse

Sidan uppdaterades: