Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...
Mars

Vilka var höjdpunkterna i Nackas kulturliv under 2023?

Nomineringsperioden till årets kulturutmärkelser är öppen. Ta chansen att nominera din favoritorganisation som var extra engagerad, kreativ och utvecklade Nackas kulturliv, eller nominera ett kulturevenemang som hölls under 2023 som du aldrig kommer glömma.

Nya kulturutmärkelser 2024

Vi vill lyfta fram goda exempel på inspirerande prestationer och evenemang inom kulturområdet. En utav utmärkelserna har gjorts om från tidigare år. I stället för att dela ut utmärkelsen ”Årets eldsjäl” kommer kommunen att dela ut ”Nacka kommuns kulturutmärkelse” till en organisation inom kulturområdet med ett stort engagemang och kreativitet som har utvecklat Nackas kulturliv på ett betydelsefullt sätt. Likt tidigare år kan du nominera ditt favoritevenemang från förra året till ”Årets kulturevenemang i Nacka”.

Du kan nominera föreningar och organisationer till utmärkelserna:

  • Årets kulturevenemang i Nacka
    • Stipendiesumma: 10 000 kronor
  • Nacka kommuns kulturutmärkelse
    • Stipendiesumma: 20 000 kronor
Nominera här Senast 24 mars

Läs mer om respektive utmärkelse här

Sidan uppdaterades: