Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Oktober

Kommunens stöd för barn, unga, föräldrar och familjer i nya lokaler i Sickla

Nu öppnar vårdhuset Curanten i Sickla, där bland annat flera av kommunens stödverksamheter för barn, unga, föräldrar och familjer flyttar in.

Från den 5 oktober finns flera av kommunens stödverksamheter för barn, unga, föräldrar och familjer på ny adress i det så kallade vårdhuset Curanten i Sickla. Det gäller bland annat Familjemottagningen, Nacka beroendemottagning, MiniMaria, Stödcentrum för unga brottsutsatta och Ungdomsteamet. I lokalerna finns även flera nära samarbetspartners som Maria Ungdom och PRIMA Maria och i huset finns också vårdcentral, barnavårdscentral och apotek.

Curanten_630x350.jpg
Framtidsbild av Curantens entré

- De här nya lokalerna ger oss optimala förutsättningar för att kunna ge Nackabor det bästa stödet från flera håll genom ökad samverkan både mellan våra egna verksamheter och andra aktörer i huset. Det blir givetvis också ett lyft för vår arbetsmiljö, säger Ara Zarei, affärsområdeschef för Familj och arbete inom Välfärd samhällsservice i Nacka kommun.

arainvigerlokalicuranten_630x350.jpgAra Zarei inviger de nya lokalerna

Den 18 januari 2021 flyttar även kommunens jobbexpert och stöd för nyanlända, som arbetar med att ge personer stöd för att komma ut på arbetsmarknaden och in i samhället. Även verksamhet inom socialpsykiatri och kompetensförsörjning flyttar då in i lokalerna.

Den nya adressen är Smedjegatan 18, plan 5, i Sickla.

Information om verksamheterna finns på https://www.nacka.se/familjocharbete

Sidan uppdaterades: