Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Välfärd samhällsservice

Nyheter Välfärd samhällsservice

Hallå där Johan Ekdal, biträdande verksamhetschef för de kommunala fritidsgårdarna!

I ett antal inlägg lyfter Nacka kommun upp medarbetare som varje dag kämpar för att kommunens verksamheter ska fungera under pandemin. Idag har vi pratat med Johan Ekdal, som ansvarar för de kommunala fritidsgårdarna i Älta, Saltsjöbaden och Björknäs.

Efterlängtad fritidsverksamhet invigd

- Det är ett sant nöje att få klippa bandet till en så fin verksamhet, sa Helene Skantze, ordförande i Socialnämnden och förklarade Saltängens korttidstillsyn invigd. Och efter en guidad tur i lokalerna av en av ungdomarna ville hon flytta in direkt.

På sjunde plats i Sverige i digitalt cykel-VM för seniorer

Nacka seniorcenter Sjötäppan firade med medaljutdelning under hejarop och fanfarer! En boende visar upp sitt diplom: - Att man vid denna ålder skulle kunna få diplom och medalj! Jag känner mig så stolt!

Pandemin har gjort fritidsgårdarna mer digitala

- Pandemin har vässat oss i våra digitala verktyg och utvecklat våra digitala arbetssätt. Och genom stort engagemang och bra samverkan med fritidsgårdsbesökarna har vi kunnat leverera meningsfull fritid även utan fysiska träffar. Johan Ekdal, tf biträdande verksamhetschef för Nackas kommunala fritidsgårdar om att driva fritidsgård under pandemin.

Fina utmärkelser till två av Välfärd samhällsservice chefer

Vid Nacka kommuns årliga utdelning av utmärkelser till chefer som gjort enastående insatser gick två av fem kategorier denna gång till Välfärd samhällsservice. Katarina Centerdal blev ”Årets chef” och Jessica Sjöstedt ”Årets nya chef”. De mycket fina motiveringarna säger allt.

Visar 5 av 42 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: