Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Hebbe lockar till lek i Nyckelviken

Nya lekhuset Hebbe bjuder in barn i alla åldrar till lek med välkända vardagsmiljöer från nu och förr. Välkommen att jobba på kontoret, elda i kaminen, laga mat och tvätta kläder, eller kanske bara sjunka ner en stund framför tv:n och titta på en spännande direktsändning.

Det nya lekhuset Hebbe (härbret) öppnade tidigare i vår och ger de yngre besökarna till Nyckelviken ännu fler aktiviteter att välja på.

Öppet varje dag

Lekhuset är öppet alla dagar mellan 9 och 15 och erbjuder rekvisita för lekar som utspelar sig i miljöer vi alla känner igen, från nutid och dåtid. I det mysiga rosa köket finns både (leksaks-)mat och redskap att laga till den med, en hemtrevlig kamin att elda i och ett inbjudande köksbord att slå sig ner vid för att smaka på allt det goda. Här finns tvättmaskin och dator, gammaldags kökssoffa, skolbänk och en låda med förhängen som kan bli en tv - eller kanske en koja?

artikelbild.jpg

Ett stopp på vägen - eller själva målet med utflykten?

Hebbe finns i det gamla härbret på vänster sida vid allén på Nyckelviksvägen. Titta gärna in på väg till gården med alla djuren, eller stanna och lek hela dagen.

Läs mer om allt som finns att göra i Nyckelviken och hitta hit

Sidan uppdaterades: