Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Full fart på Nackas automatisering – så kommer ni igång

Nu är det enkelt för kommunens enheter att få hela eller delar av fakturorna hanterade av robot. Det är möjligt via vår nya robotprocess, som utvecklats för att bli ännu säkrare och snabbare. Först ut att använda sig av roboten är fakturahanteringen inom den sociala omsorgsprocessen.  

Nytt dokument för alla medarbetare: IT-säkerhet

Nu blir det enklare för alla som jobbar i Nacka kommun att känna sig trygga när de rör sig i IT-miljön. Till deras hjälp finns ett nytt dokument som tar upp ämnen som lagring av dokument, internetuppkoppling, säkra lösenord och allt som behövs för att ta ansvar för vår gemensamma IT-miljö.

Årets mätning av vår digitala mognad: Positiv utveckling, men utmaningar finns

Varje år mäter vi den digitala mognaden hos kommunens medarbetare. Mätningen ger oss en tydlig bild av vår organisations samlade digitala mognad - en av tre viktiga delar av digitaliseringsindex, som vi mäter och följer upp för att tillsammans kunna förändra och förbättra i alla steg för att bli framgångsrika i vår digitalisering.

Nacka kan bli Sveriges Digitaliseringskommun 2023

Nacka kommun är en av tre finalister till utmärkelsen ”Sveriges DigitaliseringsKommun 2023”. Fram till i höst, när vinnaren officiellt utses, kommer juryn att besöka Nacka och de två andra finalisterna för att granska och utvärdera vilken kommun som möter kriterierna på bästa sätt.

Nu är den här: Första rapporten om kommunens digitalisering

Idag släpps för första gången en rapport om hur vi i Nacka kommun arbetar med vår egen digitalisering, alltså hur vi använder ny teknik för att göra smarta saker tillsammans med målet att ge bästa service och välfärd till Nackaborna.

Visar 5 av 16 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: