Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Seminarium: Datastrategi möjliggör innovation

Hur motsägelsefullt det än kan låta, så ger ny teknik oss möjlighet att både bli mer kreativa, utveckla nya förmågor och att själva innovera, alltså skapa helt nytt - utan att vi först måste lära oss mer om teknik.

Nacka först igen: Helautomatiskt beslut inom bygglov

I somras blev Nacka första svenska kommun att automatisera ett beslut i bygglovsprocessen. Utfallet har varit 100-procentigt korrekt, så nu tas nästa steg med att helautomatisera två olika beslut.

Digitaliseringsrapporten: Starkt 2023 för Nacka

Nu sammanfattas digitaliseringsåret 2023 i Nacka kommun i årets rapport. Förra året blev starkt för Nacka, med både många konkreta initiativ till digitalisering och stor uppmärksamhet på nationell nivå som föregångare med vår modell för kommungemensam digitalisering.

Nya e-tjänster inom bygglov tack vare digitala detaljplaner

Nu digitaliseras även de befintliga detaljplanerna i Nacka – något som kommer göra livet enklare för alla som vill bygga ut eller bygga nytt i kommunen.

30 januari i Nackasalen: Senaste nytt om IT- och informationssäkerhet för medarbetare

Jobbar du i Nacka kommun? Ta då chansen att uppdatera dina kunskaper inom IT-säkerhet och informationssäkerhet för medarbetare den 30 januari! Informationen är viktig för alla medarbetare oavsett arbetsuppgifter och hur länge vi har jobbat i Nacka kommun.

Visar 5 av 21 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: