Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Festligt firande av 25-års jubilarer

Den 23 november firades medarbetare som arbetat i Nacka kommun i 25 år.

Maria driver arbetsmiljödialog och samverkan

Maria Leijonhielm är lärare på Nacka gymnasium och huvudskyddsombud för Sveriges Lärare Nacka. För Maria är frågor om arbetsmiljö viktiga och angelägna och för att få en bra arbetsmiljö behöver det finnas en pågående dialog om arbetsmiljön på arbetsplatserna.

Vaccinera dig gratis mot säsongsinfluensan

Nu kan du som är medarbetare i Nacka kommun vaccinera dig gratis mot säsongsinfluensan. I samarbete med Wellnet erbjuds du vaccin som skydd mot säsongsinfluensan för att bidra till att vi håller oss friska och minskar sjukfrånvaron.

Nytt erbjudande om förmånscykel och förmånsdator

Har du funderat på att börja cykla mer? Då kanske förmånscykel är något för dig. Onsdagen den 25 oktober klockan 11-18 kan du titta på cyklar och provcykla på parkeringsplatsen utanför Nacka stadshus. Det finns också ett nytt erbjudande om förmånsdator och hälsoprodukter.

Inbrott i Nacka stadshus 7 oktober

I lördagskväll, den 7 oktober, tog sig två personer in i Nacka stadshus via ett öppet fönster. Ingen kom till skada och polis tillkallades. Alla som jobbar i stadshuset behöver ta ett gemensamt ansvar för att stänga fönster när man lämnar en lokal och inte släppa in obehöriga i fastigheten.

Visar 5 av 175 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: