Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nu är vi i mål med We+

Som vi kämpat under årets omgång av We+. Tillsammans har vi peppat varandra 63 000 gånger och i snitt motionerat 4,5 pass per vecka. Nu har vi korat vinnarna!

Blodbussen kommer till stadshusparkeringen

Blodbussen kommer till stadshusets parkering tisdagen den 30 maj. Klockan 8.30 - 15.15 kan du lämna blod och vara med och rädda liv.

Medieträna med kommunikationsstaben

Nu erbjuder kommunikationsstaben möjlighet till medieträning. Syftet med medieträningen är att ge goda förutsättningar för att möta media och leverera budskap på ett enkelt, begripligt och avslappnat sätt. Medieträningarna vänder sig till såväl chefer som handläggare som kan komma att vara talespersoner i olika ämnen eller områden.

Årets chef 2022

Årets chef 2022 är Ulrika Hjertzell, biträdande rektor på Boo Gård skola. Hon är en av fyra chefer som belönades för enastående insatser och ett utmärkt ledarskap vid chefsdagen den 16 maj.

Nytt erbjudande om förmånscykel och förmånsdator

Har du funderat på att börja cykla mer? Då kanske förmånscykel är något för dig. Fredagen den 28 april klockan 11-18 kan du titta på cyklar och provcykla på parkeringsplatsen utanför Nacka stadshus.

Visar 5 av 166 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: