Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nacka personalkör – energi, gemenskap och glädje

Varje onsdag träffas Nackas personalkör i Nacka stadshus för att sjunga och ha roligt. Två av körmedlemmarna, Liv Crona och Ewa Elfgren, är lärare på Ektorps skola och sjunger i kören sedan flera år tillbaka.

Dags för årets medarbetarundersökning

Den 6 september mejlas årets medarbetarundersökning ut till samtliga medarbetare. Besvara undersökningen så snart som möjligt, och senast den 20 september, dina synpunkter är viktiga!

Ventilationssystemet gårdshuset i Stadshuset v28-29

Det kommer att genomföras viktiga förbättringar och reparationer av ventilationssystemet för Nackasalen, gymmet och köket.

Sommarpepp – maxa sommaren med återhämtning och träning

Vill du hålla i gång träningen över sommaren och samtidigt njuta av välförtjänt återhämtning? Nu får du som anställd i Nacka kommun möjlighet att ta del av ett 90 dagars sommarpaket med hälsomaterial genom den digitala hälsoplattformen Performiq Life.

Gemenskap – ett fokusområde för Årets förändringschef

Lina Johansson har arbetat som verksamhetschef inom personlig assistans i Nacka i sju år. I mitten av maj fick hon utmärkelsen Årets förändringschef. Ur motiveringen går det bland annat att läsa att Lina vågat utmana förutsättningar och gjort betydande förändringar.

Visar 5 av 171 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: