Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

nyheter

Kicka igång våren med We+

Nu kan du anmäla dig till We+, som pågår mellan den 18 april och den 15 maj. Låt våren 2023 vara då du och dina kollegor tillsammans kommer i form, på lika villkor där all rörelse på minst 30 minuter räknas, oavsett aktivitet.

Förändring gällande utbudet av skrivare i stadshuset

Under vecka 11 kommer vi att påbörja ett utbyte av skrivare i Nacka stadshus. Detta medför förändringar i utbudet av skrivare.

FOKUS-uppföljning av medarbetarundersökningen

Mellan den 9 och 22 mars genomförs FOKUS-uppföljningen som är en viktig arbetsmiljöaktivitet som genomförs för att följa upp arbetsförutsättningarna.

Prisas för sitt arbetsmiljö- och hälsoarbet

Den 14 februari delades årets Arbetsmiljö- och hälsoutmärkelse ut. Vi säger stort grattis till Utredning och uppföljning 0–18 år inom barn- och familjeenheten, Vilans förskola inom Sickla rektorsområde och personlig assistans inom affärsområdet Omsorg och assistans.

Hälsodag den 14 februari - visning av förmånsprodukter och inspiration i Nackasalen

Den 14 februari är dags för den årliga traditionen med Nackas Hälsodag i Nackasalen. Det blir en eftermiddag späckad med miniseminarier, workshops och inspiration i hälsans tecken. Utanför stadshuset finns Ecochange på plats för att visa förmånscyklar. Kommunstyrelsens ordförande Mats Gerdau och stadsdirektör Victor Kilén kommer att hylla förebildsarbetsplatser med Nacka kommuns Arbetsmiljö- och hälsoutmärkelse.

Sidan uppdaterades: