Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

nyheter

Delaktighet och utveckling på digitaliseringsenheten

I slutet av mars delades Arbetsmiljö- och hälsoutmärkelsen ut. Inom enheter i stadshuset fick digitaliseringsenheten utmärkelsen. Brita Molavi Rösblad, chef på enheten, berättar hur de med fokus på delaktighet och utveckling har skapat en kultur där varje röst räknas och där medarbetarnas engagemang driver verksamheten framåt.

Är du redo för Vårruset den 22 maj?

Nacka kommun har ett tält på plats och du får en t-shirt. Har du friskvårdsbidrag kvar, kan du använda en del av bidraget till anmälningsavgiften. Katariina Heinistö och hennes kollegor på controllerenheten har redan anmält sig! Katariina delar med sig om varför hon kommer att delta i Vårruset.

Revisionsbesiktning Brand

Den 5 april kommer det ske en revisionsbesiktning av brandlarmet i Nacka stadshus.

Prisas för sitt arbetsmiljö- och hälsoarbete

Den 22 mars delades årets Arbetsmiljö- och hälsoutmärkelse ut. Vi säger stort grattis till Myrsjö anpassade grund- och gymnasieskola, drift och service inom affärsområde kultur och fritid, Välfärd samhällsservice och till digitaliseringsenheten.

Mentorskap - en vägledande relation

I Nacka kommun är mentorskap en viktig del i introduktionen av nya chefer. Erfarna chefer har i uppdrag att introducera och stödja nya ledare, vilket sker genom mentorskap. När Vilde Rundfloen tillträdde som chef för ledningsstaben tidigare i år tilldelades hon en mentor: Renée Klarberg, gruppchef på trafikenheten.

Sidan uppdaterades: