Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

nyheter

Webinarie i digital resebokning

För att resebokningar med personlig service ska fungera bättre behöver vi göra digitala resebokningar i större utsträckning än tidigare. Nacka kommun samarbetar med resebyrån Big Travel som erbjuder webinarier i digital resebokning.

Ny chans till förmånscykel, att uppgradera din datorutrustning eller din arbetshörna hemma

Har du funderat på att börja cykla mer? Då kanske förmånscykel är något för dig. Torsdagen den 29 september klockan 11–18 kan du titta på cyklar och provcykla på parkeringsplatsen utanför Nacka stadshus. Nu finns det också ett nytt erbjudande för dig som vill uppgradera din datorutrustning eller arbetshörna hemma.

Maria - Nacka kommuns hälsocoach

Maria Arljung Gustafsson var tidigare webbansvarig för nacka.se, men det stora intresset för hälsa och träning gjorde att hon följde sin dröm och utbildade sig till personlig tränare. Maria har under nästan två år arbetat som personlig tränare men är nu tillbaka i Nacka kommun som både webbansvarig och Nackas hälsocoach.

Dags för årets medarbetarundersökning

Den 13 september mejlas årets medarbetarundersökning ut till samtliga medarbetare. Besvara undersökningen så snart som möjligt, dina synpunkter är viktiga!

Sidan uppdaterades: