Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Infartsparkering vid station Saltsjö-Duvnäs

Pendlar du med Saltsjöbanan och tar bil en del av sträckan? Onsdagen den 15 december öppnar infartsparkeringen vid station Saltsjö-Duvnäs upp igen i kommunal regi, på prov. Infartsparkeringen är avgiftsfri.

Med start den 15 december kan du återigen infartsparkera vid Saltsjöbanans station Saltsjö-Duvnäs.

Nacka kommun tar över förvaltningen av ytan som ägs av Trafikförvaltningen för att återigen kunna erbjuda våra medborgare avgiftsfri infartsparkering.

Provperiod på sex månader

Infartsparkeringen rymmer cirka 25 platser och kommer att kunna nyttjas av pendlare som ska åka vidare med Saltsjöbanan. Parkeringsförbud gäller kl. 01.00 till kl. 04.00.

För att utreda behovet av en infartsparkering på platsen kommer första halvåret utgöra en provperiod. Används platserna finns goda chanser att möjligheten att infartsparkera förlängs.

Vill du ta cykeln till tåget? Inga problem!

Det går även bra att ta cykel till station Saltsjö-Duvnäs. Invid infartsparkeringen finns även en cykelparkering med cirka 20 platser. Det är säkra cykelställ, där cykeln kan låsas fast i ramen.

Öppnar den 15 december 2021

Den befintliga parkeringen kommer att vara stängd mellan 6 december och 14 december. Anledningen är att ytan ska återställas till en infartsparkering. Gropar kommer att fyllas igen och vägskyltar kommer att sättas upp. Infartsparkeringen beräknas öppna onsdag den 15 december.

Välkommen att ställa bilen eller cykeln vid station Saltsjö-Duvnäs och kliva på tåget!

För mer information om var du kan infartsparkera i Nacka kommun:
nacka.se/infartsparkering

Sidan uppdaterades: