Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Modern ridanläggning på gång i Velamsund

Nacka kommun har idag tagit ett viktigt steg mot en ny modern ridanläggning i Velamsund med plats för 50 hästar. Idag behandlade kommunstyrelsens stadsutvecklingsutskott ärendet som nu går vidare för beslut i juni.

Ett steg till i planeringen av idrottsanläggningar på Järlahöjden

Som en del av Centrala Nackas utveckling planeras en stadspark, nya bostäder, skolor, kultur och idrott på Järlahöjden. Nästa steg i planeringen för de framtida idrottslokalerna är en förstudie som säkerställer att lokalerna blir flexibla och funktionella. Det beslutade kommunstyrelsens stadsutvecklingsutskott igår.

Nacka kommun hyr in två nya sporthallar

Nu finns det två nya sporthallar som föreningslivet kan boka på helger och kvällar. Det är sporthallen vid Ebba Braheskolan på Kvarnholmen och Jensens grundskola i Sickla. Häng med på en titt!

Sågtorpsskolan får konstgräsplan

Planen, med måtten 55 gånger 35 meter, kommer att kunna bokas av Nackas föreningar och kommer att vara ett bra tillskott till området och Nackaborna i stort. Konstgräsplanen planeras att vara färdig redan vårsäsongen 2022.

Nya steg på väg mot två fotbollsplaner i Ramsmora, Boo

När Nacka växer behöver idrottsytorna anpassas i takt med utvecklingen, därför skapar nu Nacka kommun fler fotbollsplaner för barn och unga. Idag gav kommunstyrelsens stadsutvecklingsutskott klartecken för att starta en förstudie om förutsättningarna för att anlägga två elvaspelarplaner i Ramsmora.

Visar 5 av 23 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: