Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Slopade avbokningsavgifter i kommunens lokaler

Till följd av spridningen av covid-19 har många föreningar och aktörer valt att ställa in sina aktiviteter. För att föreningar som bokar tider i kommunens lokaler inte ska drabbas ekonomiskt slopas nu avbokningsavgifterna för alla kategorier.

I våras fattades ett beslut om att slopa avbokningsavgifter för föreningar som hyr till taxa 1 och 2. Till följd av de nya allmänna råd Folkhälsomyndigheten kommunicerade ut den 29 oktober 2020 utvidgas nu det beslutet till att även omfatta taxekategori 3.

Beslutet att samtliga bokningar ska omfattas av slopade avbokningsavgifter gäller så länge Folkhälsomyndigheten står fast vid de allmänna råden som kommunicerades ut den 29 oktober 2020 alternativt tills det att ett annat beslut fattas.

Läs ordförandebeslutet här (Word-dokument, 44 kB)

Sidan uppdaterades: