Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nu drar projektet Hela Nacka dansar i gång

Välkommen att delta på första tillfället av KOKO kommunkoreograf i Nacka nu på lördag 24 februari i Boo Folkets hus. Det blir en härlig kväll i dansens tecken där du får ta del av danskompaniets föreställning och vara med och dansa själv. Projektet kommer att pågå hela 2024.

Lördag 24 februari

Projektet inleds med dansföreställningar, pauser där du i publiken får möjlighet att dansa och mingla tillsammans med bland annat danskompaniet och några kulturskolor. Kom och upptäck dansens magi. Alla är välkomna att delta!

Program

16.15.16.30 Publikinsläpp
16.30-17.10 Akt 1: Reflex av Jelnek
17.10-17.25 Paus med öppet dansgolv för uppvärmning
17.25-cirka 18.10 Akt 2: Dansföreställning med dansare från Nacka
18.10-19.00 Mingel och efterhäng

Dansresidens under hela 2024

Hela Nacka dansar heter Nackas tappning av KOKO kommunkoreograf som leds av danskompaniet Jelnek. Under året kommer Jelnek att besöka flera delar av Nacka och ge barn och unga mellan 7 och 19 år chansen att gratis delta i spännande och utvecklande danstillfällen. Senaste informationen om Hela Nacka dansar hittar du här på Jelneks Instagram

Projektet kommer att pågå under hela året och är ett samarbete mellan dansaktören Jelnek, Region Stockholm och Nackas fritidsgårdar och kulturhus. Här kan du läsa mer om projektet Hela Nacka dansar

Sidan uppdaterades: