Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Februari

Hälsoveckan 2021 - Återhämtning, fyll på mer än du förbrukar

Tid för återhämtning är viktigt för alla, men tyvärr tar vi oss inte alltid tid för det. Ta del av en föreläsning med Anne-Lie Söderlund, projektledare på Nacka kommun, där hon bland annat berättar om hur vi fyller på mer energi än vi förbrukar.

8-12 februari - En vecka i hälsans tecken

Under vecka 6 vill vi inspirera och motivera Nackas medarbetare till bättre hälsa och välmående genom inspiration som lockar till motivation. Därför kommer vi att varje dag, måndag till fredag, ge tips på hur du till exempel får en hållbar vana, förebygger ohälsa och hur du sätter upp en hälsoplan utifrån dina förutsättningar.

Återhämtning - fyll på mer än du förbrukar

Välkommen på ett webinarium som är kopplat till dagens tema om återhämtning, konsekvenser vid brist på återhämtning, och vad du kan göra för att fylla på din energi.

Föreläsningen hålls av projektledare inom främja hälsa Anne-Lie Söderlund och organisationspsykolog Ulrica Cederström och ges

  • 19/2 klockan 12.30-13.00
  • 25/2 klockan 08.30-09.00

Välkommen att anmäla dig här.

Boka in din enhet till föreläsningen

Din enhet kan även boka in Ulrica att hålla föreläsningen för er. Gör en intresseanmälan här, så kontaktar Ulrica dig.

Prius Health – ett forskningsbaserat hälso- och livsverktyg

Prius Health är världens första forskningsbaserade hälso- och livsstilsverktyg med WHO:s alla hälsoaspekter. Verktyget har utvecklats efter flera års forskning vid Göteborgs och Lunds universitet.

Verktyget utgår från att bättre hälsa på lång sikt handlar om små steg som du kan hålla fast vid, inte om radikala ändringar under några veckor. Det utgår även från att hälsa ska vara något roligt, och att du är den som bäst vet vilka lösningar som passar dig. Verktyget innehåller informativa texter och filmer, men även inspirerande aktiviteter som hjälper dig att förebygga eller hantera livsstilssjukdomar samt hantera vardagens utmaningar och stress.

Här hittar du verktyget Prius Health. Lösenord: Nacka

Sidan uppdaterades: