Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Lena Dahlstedt slutar efter påsk

På dagens trappmöte meddelade Lena Dahlstedt hon går i pension efter påsk.

Stadsdirektör Lena Dahlstedt
– Nu väntar helt nytt liv för mig och det känns väldigt spännande och annorlunda samtidigt som jag kanske kommer att sakna det intensiva och utvecklande arbetet i Nacka, säger Lena Dahlstedt. Jag känner mig trygg med att lämna över ledarskapet till Victor Kilén, som har gedigen erfarenhet av ledning och styrning i offentlig sektor tillsammans med ett starkt personligt driv i sitt arbete.

Lena Dahlstedt har varit stadsdirektör i tio år. Hon började i Nacka kommun 2004 som kultur- och utbildningsdirektör och blev biträdande stadsdirektör 2009. Innan Lena kom till Nacka arbetade hon som konsult med ledarutveckling och rekrytering av chefer och inom utbildningssektorn, som undervisningsråd och regionchef i Skolverket samt som lärare och skolledare.

Den 12 april tillträder Victor Kilén som ny stadsdirektör.

Sidan uppdaterades: