Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Påskhälsning från Lena Dahlstedt

Lena-Dahlstedt-2020-255x.jpgHej!

Idag är det dags för min allra sista veckohälsning, snart är det påsk och påsklov och sen blir det en helt ledig vår för mig och pension. Igår fick jag en fantastiskt fin digital avtackning med så fina ord från så många, varmt tack för det! Efter 17 år i Nacka och 10 år som stadsdirektör har jag fått möjlighet att lära känna så många fantastiska människor, jag kommer att sakna er alla. Tänk om vi kunde komma ihåg att ge varandra återkoppling lite oftare i vardagen, det tror jag alla mår bra av.

Det senaste året har varit väldigt speciellt för alla oss som arbetar i Nacka kommun. Jag vill betona hur stolt jag är över de fantastiska resultat vi har åstadkommit tillsammans, trots pandemin och hur bra vi är när vi alla tillsammans gör vårt bästa för att leverera hög kvalitet till Nackaborna och alla våra kunder och samarbetspartners.

2020 är vårt allra bästa år hittills där mätningar visar att Nackaborna är nöjdare än någonsin med Nacka som plats att bo och leva på, att medarbetarna är nöjdare än tidigare med Nacka som en attraktiv arbetsgivare och att vi samtidigt åstadkommer hög kvalitet och ett mycket starkt ekonomiskt resultat. Det är något som vi ska vara stolta över tillsammans, för vi har gjort det med gemensamma krafter och bra samspel.

När det gäller covid-läget nu så är det fortsatt ansträngt läge inom sjukvården och smittspridningen är stor i samhället, även om det har minskat något här i Nacka. Nu gäller det att hålla i och hålla ut och fortsätta att tvätta händerna och hålla avstånd ett tag till. Vaccinationerna av de äldre har kommit igång och snart hoppas jag att vi som väntar får första sprutan. Så om vi bara väntar lite till så kan vi snart börja träffa våra nära och kära igen!

Jag vill avsluta med ett varmt tack för alla år tillsammans och önska dig stort lycka till med ditt arbete för att Nacka ska vara bäst på att vara kommun!

Vill du kika på min avslutande filmhälsning till alla fantastiska medarbetare så hittar du den här.

Jag vill också önska dig en riktigt glad och skön påsk, oavsett om du arbetar eller är ledig!

Lena Dahlstedt,
Stadsdirektör

Sidan uppdaterades: