Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Maj

Ny chans till förmånscykel eller att uppgradera din datautrustning eller arbetshörna

Nacka kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare och prioriterar därför hållbarhet, hälsa och digital utveckling. För dig som tycker det är dags att uppgradera din datorutrustning, eller arbetshörna, hemma med ny dator, bättre stol, höj- och sänkbart skrivbord eller kanske utrustning för hemmaträning, har vi tagit fram ett fint förmånserbjudande till alla anställda.

Avtalet gäller i tre år och därför är en förutsättning att du har en anställning med lön tre år framåt i tiden. Efter dessa tre år tar du ställning till om du vill köpa det du hyr eller lämna tillbaka.

Sista beställningsdag är 14 juni 2021.

Här kan du läsa mer om förmånscykel.

Här kan du läsa mer om hemarbetsmiljö och dator.

Sidan uppdaterades: