Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Sommargåva till medarbetare

Ett stort och varmt tack till alla medarbetare* för era fina insatser under våren! I pandemins spår så har även den här våren ställt särskilda krav på att du som medarbetare håller i och håller ut. Idag ser smittspridningen i samhället ut att sjunka, men det kan ta lång tid innan livet återgår till det normala. Därför är det viktigt att vi alla har tålamod och hjälps åt tillsammans.

Som ett tack får du en sommargåva i form av ett presentkort om 500 kr som kan nyttjas på ett antal företag i Nacka. Presentkortet kan användas perioden 21/6 – 31/8 2021.

Har du själv en idé om vilket Nackaföretag du vill använda din presentcheck på? Kom med förslag via den här länken: http://nacka.proofx.se/qMncpGFpPJjhduzdk2b2rB/


Ta del av din gåva så här:

  • Logga in på din sida på Wellnet. Det kan du göra via nacka.se eller med bank-id på wellnet.se.
  • Klicka vidare på nyheten ”Sommargåva från din arbetsgivare” på Wellnets förstasida. Här finns en lista över valbara butiker/företag.
  • Välj ett av alternativen. Endast en butik/företag per presentkort kan väljas.
  • När du har gjort ditt val och godkänt beställningen får du en bekräftelse per e-mejl. I bekräftelsen finns också information om hur och när du kan hämta ut ditt presentkort.
  • Du har möjlighet att boka ditt presentkort i Wellnetportalen fram till den sista augusti.

Tack för din insats och glad sommar!

Mats Gerdau, kommunstyrelsens ordförande och Victor Kilén, stadsdirektör

*För att ta del av sommargåvan ska du ha en anställning i Nacka kommun. Slutar du din anställning under perioden 21 juni till 31 augusti behöver du hämta ut din sommargåva innan din anställning avslutas.

Sidan uppdaterades: