Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Kicka igång hösten med We+

Den 21 september till den 1 november kör vi We+ igen. Passa på att komma i form tillsammans med dina kollegor. Alla kan vara med, på lika villkor, oavsett nivå.

Så här går det till

Du anmäler dig och anger vilket område du arbetar inom. We+ delar sedan automatiskt in deltagarna i grupper. Du har också möjlighet att antingen skapa ett lag med dem som du vill träna med, få plats i ett lag på din enhet, eller delta individuellt. På startdagen den 21 september får du ett mejl med en inloggningslänk. När du loggat in får du veta hur du ska komma vidare, bland annat hur du laddar ner We+ appen där du och din grupp kan peppa varandra att motionera regelbundet. Tveka inte att möta hösten med en starkare kropp och en klarare knopp!

Här hittar du mer information om We+. (PDF-dokument, 849 kB)

Här anmäler du dig till We+

Sidan uppdaterades: